» » » Mercedes AMG-ONE - pirmais paraugs noripoja no montāžas līnijas un devās pie viņa pircēja

Mercedes AMG-ONE - pirmais paraugs noripoja no montāžas līnijas un devās pie viņa pircēja


Vispasaules tīmeklī tiek apspriesta informācija, ka vācu kompānijas Mercedes hiperauto debijas versija - AMG ONE pameta konveijera līniju un nonāca pie tā pircēja. Automašīnas izziņošana notika 2022. gadā, kuras laikā detaļas nemaz netika reklamētas. Tagad internetā brīvi klīst detalizētas fotogrāfijas ar pilnībā atklātiem izskata parametriem.

Attēlos jaunums ir parādīts spīdīgi, spīdīgi melnā paletē ar baltu zvaigžņu attēliem uz sporta automašīnas pakaļgala. Turklāt dažas detaļas un ārējie elementi ir nokrāsoti tumši zaļā krāsā. Auto eksperti salīdzina superauto ar Mercedes-AMG sacīkšu auto, jo īpaši līdzīgās formas un gludās racionalizācijas dēļ.


Tiek pieļauts, ka par pirmās izlases īpašnieku varētu kļūt slavenais Formula-1 pilots no Mercedes komandas Luiss Hamiltons, kurš vairākkārt izrādīja interesi un sekoja līdzi izstrādes aktualitātei, vienlaikus komentējot ziņu virsrakstus sociālajos tīklos.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.