» » » Eiropā debitēja jaunais BMW Gran Coupe

Eiropā debitēja jaunais BMW Gran Coupe

BMW Gran Coupe beidzot debitējis savā dzimtajā Eiropā, iezīmējot bavāriešu ceturtās sērijas pāreju uz otro paaudzi. Tajā pašā laikā automašīna tika paziņota tālajā 2020. gadā, un tai bija paredzēts parādīties gadu pēc prezentācijas žurnālistiem. Tomēr globālā finanšu krīze un citas grūtības ir aizkavējušas izdošanas datumu līdz šodienai.
Kopumā gaidāmi divi virsbūves tipi - kupeja un kabriolets. Liftbeku, kas ne pārāk patika iepriekšējās paaudzes pircējiem, tika nolemts atstāt uz labākiem laikiem. Arī baumas, ka BMW Gran Coupe pāries uz elektriskajām versijām, nav apstiprinājušās. Auto arī turpmāk tiks aprīkots ar benzīna un dīzeļdzinēju līniju ar vidējo jaudu 200 ZS.

Tagad par transmisiju, kas vienmēr ir bijusi viena no Bavārijas zīmola pazīmēm. Pircēja izvēlei tiks piedāvāta tradicionālā mehānika vai astoņu pakāpju automāts, kas strādā ar Steptronic tehnoloģiju. Starp citu, tas atbalsta plug-in visu riteņu piedziņu, ar ko arī BMW modeļi ir slaveni.
Izskata ziņā auto iegūs virkni jauninājumu, neaizmirstot arī klasiskās virsbūves proporcijas un aprises. Nekur nepazudīs arī firmas radiatora reste, kas tomēr jau ir modernizēta un iekļauta desmitiem citu modeļu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.