» » » Range Rover Evoque kabrioleta koncepcija

Range Rover Evoque kabrioleta koncepcija

Range Rover Evoque sāka klīst pa ielām tikai pagājušās vasaras beigās, taču dizaineriem jau tagad šķiet kārdinājums atkal paņemt rokās zīmuli.

Lai apmierinātu savu radošo niezi, Land Rover dizaina direktors Gerijs Makgoverns un viņa komanda nāca klajā ar Evoque kabrioletu versiju, kas tika demonstrēta 2012. gada Ženēvas autoizstādē. Un tā kā auto izstādē ekspozīcijai sagatavotais auto ir koncepts, tad gluži dabiski tas tiks uzlabots un turpināts ar mērķi pēc tam laist masveida ražošanā. Range Rover Evoque Convertible Concept ir pilnībā novelkams jumts, piemēram, kabrioletam, un tas ir aprīkots ar integrētu apgāšanās aizsardzības sistēmu (ROPS). Šī transportlīdzekļa projektēšanas procesā dizaineri centās nodrošināt to ar plašu salonu un pēc iespējas lielāku kravas nodalījuma tilpumu. Komentējot koncepciju, Makgoverns savu radīšanu raksturoja šādi: “Evoque ir ideāla bāze kabrioleta būvēšanai.

Tas, ko esam paveikuši, nav tradicionāls pasūtījuma dizains atbilstoši zīmola kanoniem, bet gan kaut kas pilnīgi jauns. Mēs strādājām ar līniju līdzsvaru, lai saglabātu ģimenes līnijas un tajā pašā laikā radītu kaut ko unikālu. Mēs uzskatām, ka mums ir izdevies radīt skaistu, pievilcīgu automašīnu.” Koncepcijā ir izmantota Range Rover Evoque tehnoloģija, tostarp Terrain Response, panorāmas kameras, parkošanās sensori un savā klasē labākā informācijas un izklaides sistēma ar 8 collu Dual View skārienekrānu, kā arī Meridian stereo sistēma, kuras izveidei bija pieaicināt labākos britu akustikas ekspertus.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.