» » » BMW i7 M70 xDrive ir ātrākais elektriskais automobilis Vācijas klāstā

BMW i7 M70 xDrive ir ātrākais elektriskais automobilis Vācijas klāstā


Pēdējā autofestivālā Šanhajā Bavārijas koncerns oficiāli prezentēja savā klāstā esošo elektromobiļa top versiju, ātruma ziņā apsteidzot citus modeļus - BMW i7 M70 xDrive. Jaunums ir ievērojams ar savu neparasto, salīdzinājumā ar degvielas kolēģiem, dizainu, kam ir nikns un pārdrošas izskats ar sašaurinātu galvas optiku un raksturīgiem spoguļiem.

Elektromobilis tiek prezentēts dubultā krāsā, un ir pieejamas vairāk nekā simts krāsu shēmas, no kurām izvēlēties – tā norāda ražotājs. Par papildus samaksu, tas ir, iegādājoties M pakotni, automašīnai tiek uzstādīti 21 collu riteņi standarta 20 vietā, kā arī papildus ārējie elementi - bagāžnieka vāks, svārki un sānu atpakaļskats. spoguļi.


Uz katras premium segmenta ass ir viens elektromotors, kas kopā spēj nodrošināt 660 zirgspēku jaudu un 1,015 ņūtonu griezes momentu. Turklāt režīmā "M Sport Boost" uz noteiktu laiku var palielināt saķeri.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.