» » » Aston Martin Frankfurtē 2011

Aston Martin Frankfurtē 2011


  Frankfurtes autoizstādē uz sporta zīmola Aston Martin pjedestāla, iespējams, bija vislielākais prezentēto automašīnu skaits.

Britu dizaineri no piedāvātajiem modeļiem ir identificējuši sērijveida V12 Zagato. Patiesībā šis ir autoražotāja un labi pazīstamas tūninga studijas projekts. Maza apjoma ražošana (tikai 150 vienības) tiks uzsākta nākamā gada vasarā. Sporta automašīna maksās 330 000 £. Par šo summu jaunie īpašnieki saņems slavenajā Vācijas Nirburgringā sagatavotu un pārbaudītu auto ar sešu litru 510 zirgspēku dzinēju. Stendā tika prezentēti divi eksemplāri, līdzīgi tiem, kas uzstājās konkursos. Aston Martin pazinējiem labi zināmais DBS saņēma oglekļa versiju. Oglekļa šķiedra izmantota režģī, spoguļos uc Modelim ir divas krāsu opcijas, uguns oranža un tumši pelēka. Korpuss 25 stundu laikā ir pārklāts ar septiņām krāsas kārtām, kas rada pulēta kristāla toni. Atsevišķi zīmola pārstāvji nolēma autoizstādes apmeklētājiem atgādināt par superauto Aston Martin One-77.

Divi pārdošanas gadi apliecina klientu uzticību šim konkrētajam modelim. V-veida divpadsmitnieks zem superauto pārsega spēj to paātrināt trīsarpus sekundēs līdz pirmajam simtam. Maksimālais ātrums pārsniedz 350. Frankfurtes auto izstādē parādījās arī pilnīgi pretējais Aston Martin Cygnet modelis. Aston Martin subcompact ir tik populārs klientu vidū, ka pieprasījums joprojām pārsniedz ražošanas jaudu. Ar britu zīmola produkciju Ukrainā var iepazīties AVT Bavaria dīleru tīklā Protams, ja kāda no augstākminētajām automašīnām sasmērēsies, augstspiediena tīrītāji liks Jūsu auto spīdēt kā jaunam īsā laikā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.