» » » Likme paaugstinās, automašīnu cenas pieaug

Likme paaugstinās, automašīnu cenas pieaug

Speciālisti aprēķinājuši, ka jau oktobrī pašmāju salonos par 5-10 procentiem sagaidāms vairāku zīmolu atsevišķi modeļi no budžeta līdz premium klasei.

 Lai gan pirmās cenu izmaiņas tika prognozētas tikai decembrī. Populārākie auto importētāji iepērkas lielos daudzumos, jo tikai pie šādiem nosacījumiem var saņemt atlaides no ražotājiem. Tāpēc tagad noliktavās ir pietiekami daudz automašīnu, kas ievestas pēc vecā valūtas kursa. Tomēr eksperti liecina, ka drīzumā pārdevēji paaugstinās cenas arī šīm akcijām, lai vismaz daļēji kompensētu vasarā radušos būtiskos zaudējumus. Paši tirgotāji šobrīd aktīvi noliedz šādas notikumu attīstības iespējamību. Ja vien luksusa segmenta transportlīdzekļu izplatītāji 100% lēni paaugstina cenas. Galu galā viņi parasti ved savas automašīnas pēc pasūtījuma. Atsevišķu vietējās ražošanas modeļu izmaksas jau ir pieaugušas. Vietējie rūpnieki importē ievērojamu daudzumu komponentu, un tāpēc ir arī diezgan atkarīgi no valūtas svārstībām. Starp citu, šeit, vietnē dizaineru somas tiešsaistē, varat iegādāties rokassomas un dizaineru apavus. Tajā pašā laikā eksperti ir pārsteigti par tik strauju pašmāju automašīnu cenu kāpumu. Galu galā Ukrainas ražotāji daļu savas produkcijas eksportē. Un iekšējie zaudējumi ir jākompensē ar palielinātiem ieņēmumiem citu valstu tirgos.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.