» » » Modificēts BMW i8 no Liberty Walk uztvērējiem

Modificēts BMW i8 no Liberty Walk uztvērējiem


Japāņu eksperti no slavenās tūninga studijas Liberty Walk demonstrēja vēl vienu projektu, kas izrādījās ļoti iespaidīgs. Darbnīcā kā testa subjekts tika izmantota vācu divdurvju hibrīda kupeja - BMW i8, piešķirot automašīnai neparastu krāsu gammu ar stilīgu virsbūves komplektu un pamanāmām sīkām detaļām.

Acīs uzreiz krīt virsbūves rozā krāsa, kas mijas ar melnu spīdumu uz atsevišķiem eksterjera elementiem – motora pārsega, diskiem, priekšējā un aizmugurējā sadalītāja, kā arī spoileris ar firmas "LBWK" zīmolu. Neskatoties uz to, ka modelis izskatās drosmīgs bez papildu izmaiņām, darbnīcai savā ierastajā stilā izdevās piešķirt kopējam attēlam lielāku agresivitāti, kas izpaužas paplašinātajās arkās, kas nostiprinātas uz atvērtām skrūvēm.


Zem pārsega atradās tāds pats pusotra litra "turbodzinēja" "pildījums", kas kombinācijā ar elektromotoru spēj saražot 369 zirgspēkus.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.